+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

 

Danas ćemo vas upoznati sa Instagram Stories, novu funkciju koja vam omogućava da delite sve trenutke svog dana, a ne samo one koje želite da zadržite na svom profilu 80년대 인기가요. Kao što delite više fotografija i videa, oni se pojavljuju kao slajd.

Sa Instagram pričama ne morate da brinete o pretrpavanju svog profila postovima 펭구는 못말려. Umesto toga možete deliti onoliko koliko hoćete, uz dosta kreativnosti, sve po vašem izboru. Možete dodavati nove priče, na nove načine uz pomoć različitih alata 위챗 스티커. Slike i video materijal će nestati nakon 24 sata i neće se videti na vašem profilu.

 

 

Izrada-Web-Sajta-Instagram1

 

Videćete priče koje postuju drugi korisnici, na vašoj naslovnoj strani – od vaših prijatelja do javnih ličnosti 의학백과사전. Kad god ima nešto novo da se vidi, njihova profilna slika će biti uokvirena kružićem u boji.

Da bi ste videli nečiju priču, potrebno je kliknuti na profilnu sliku Digimon Championship. Lako je da vidite i odaberete priče, a uz pomoć jednog klika, možete se vraćati na prethodnu ili sledeću pricu. Ukoliko želite da komentarišete , možete slati privatne poruke 내뒤의 테리우스 다운로드.

 

Izrada-Web-Sajta-Instagram2

 

Vaše priče prate podešavanja privatnosti vašeg naloga 클래스101 동영상. Ako podesite da vam nalog bude privatan, priču će videti samo oni koji vas prate. Međutim možete lako i sakriti priču da ne može niko da je vidi, čak i ukoliko vas prate 핸드폰 글꼴. Kada gledate svoju priču, prevucite na gore radi provere ko je video fotografiju.

 

Izrada-Web-Sajta-Instagram3

Instagram je oduvek bilo mesto na kome možete da podelite trenutke koje želite da zapamtite cudnn64_7.dll. Sada možete da delite i izveštaje. Instagram priče će biti uskoro dostupne za Android i IOS uređaje.

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This