web shop

jednostavno do potrošača!

Izrada internet prodavnice

Da li ste se ikada pitali koliko košta otvaranje prodavnice, trafike, radnje? Da li je zaista lako voditi celu tu prodaju jednostavno i lako? Imajte na umu da vaša prodavnica ima radno vreme i da morate da plaćate svoje zaposlene, vodeći računa o doprinosima i stalnoj edukaciji, bez koje ne postoje dobri prodavci.

                     

Web prodavnica-minimalni troškovi

Ukoliko želite da svoje poslovanje proširite i iskoristite deo internet tržišta za zaradu, omogućujemo vam najpovoljnije uslove za pokretanje e-shop sajta. Web prodavnica je odličan i moderan način da svoje proizvode i usluge plasirate i prodajete na internetu – u realnom vremenu. Uz minimum troškova, vaša e-prodavnica može postati osnovni izvor zarade, mesto za grupnu i sigurnu kupovinu. Nema čekanja u red na kupovinu, nema troškova koji se javljaju kod klasične kupovine, preporuke, pretraživanje i pregled artikala u realnom vremenu i još mnogo povoljnosti vam nude e-shop sistemi. Sistemom kurirske službe (AKS … itd), vaši proizvodi mogu biti plasirani i naplaćeni u istom danu. Internet prodaja je u sve većem porastu zbog svojih brojnih pogodnosti.

 

Jedan od načina da vaša kompanija dostigne napredak u poslovanju jeste upravo izrada internet prodavnice. Prodavnice mogu biti različitog tipa, u zavisnosti od toga koji proizvod nudite. Po vašoj želji prodavnica može biti izrađena od tema WordPress, Joomla, Magento, Shopify, PrestaShop ili jedinstvenog koda po dogovoru, u skladu sa vašim potrebama. Na sajt se postavlja baza sa artiklima za prodaju, a uz svaki artikal izlaže se jedna ili više slika, opis, karakteristike, cena, način plaćanja i preuzimanja, odnosno dostave robe. Možete postaviti i administrirati neograničen broj artikala, koji se slažu i klasifikuju po određenim kriterijumima (veličini, boji, ceni i sl.). Time se klijentima olakšava korišćenje i nudi mogućnost da na najbrži način dođu do željenog proizvoda. Ovaj tip prodavnice ima vrlo jednostavan interfejs za upravljanje, korisnički interfejs, kao i sistem naplaćivanja. U zavisnosti od potreba kompanije, mogu se instalirati različiti sistemi onlajn plaćanja.

 

Najznačajnija prednost internet prodavnica je dostupnost 24h, bez čekanja u redovima i bez žvake umesto kusura. Možete se plasirati na širem tržištu, a samim tim i ostvariti veću dobit. Nema potrebe za zapošljavanjem radnika u prodaji i administraciji, investirate samo u izradu internet prodavnice i minimalne troškove održavanja, pri čemu se profit veoma brzo vraća i uvećava. Sve administrativne poslove obavlja sam sajt. Nudimo vam vrhunski dizajn web prodavnice sa sigurnim sistemom za naručivanje, SEO optimizacijom, CMS upravljačkim menijem i neograničenim brojem strana sa informacijama.

 

Razvijamo vaše ideje sa ciljem poboljšanja poslovanja. Da bismo još jednom rezimirali ovaj tekst, daćemo vam nekoliko jako bitnih razloga, zašto je potrebno da se opredelite za izradu internet prodavnice i zašto je upravo izrada internet prodavnice vredna investicija za vaše dalje poslovanje:

 • Pregledan dizajn, u skladu sa proizvodima i uslugama koje nudite.
 • Laka i brza pretraga i kupovina proizvoda
 • Pregledna kategorizacija proizvoda, po vrsti, ceni, kao i onih koji su na akciji, popustu..
 • Mogućnost da korisnici komentarišu i ocenjuju proizvode
 • Mogućnost sortiranja proizvoda po ceni, nazivu, boji i ostalim kriterijumima
 • Registracija korisnika
 • Lako i brzo plaćanje proizvoda i usluga

Naše internet prodavnice se izrađuju uz pomoć najmodernijih i najpouzdanihih platformi koje se koriste za izradu internet prodavnica. Već smo pisali o prednostima Magenta, koji je najzastupljenija platforma za izradu internet prodavnice. Nabrojaćemo vam u natavku teksta nekoliko dobrih strana i pogodnosti koje ćete dobiti ukoliko se odlučite za izradu internet prodavnice:

 •  Moćan, bezbedan i koristan sistem za unos podataka
 •  Neograničen unos stranica, aktuelnosti, proizvoda, kategorija i pod kategorija
 •  Sistem za postavljanje akcija na sajtu
 •  Kontrolisanje naloga svih korisnika
 •  Uvid i praćenje statistike, priliva, odliva na web sajtu
 •  Automatsko generisanje i slanje faktura korisnicima
 •  Dodavanje korisnika na listu za slanje newslettera i slanje newslettera.

Nakon izrade web sajta, vaša prodavnica je spremna za korišćenje. Potrebno je mnogo strpljenja i vremena da bi prodavnica bila adekvatno izreklamirana i ispromovisana, ali je svakako garantovano, da će vam internet prodavnica, u doba modernog poslovanja i razvoja modernih tehnologija, doneti profit i olakšati kupovinu vašim korisnicima. U doba kada je vremena sve manje, davanje mogućnosti korisnicima da kupuju vaše proizvode od kuće, uz mogućnost dostave na kućnu adresu će svakako predstavljati plus kod samih korisnika. Ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć, konsultacija i ukoliko imate još pitanja o izradi internet prodavnice, naša agencija vam je na raspolaganju i možete nas kontaktirati.

Pišite nam

ili pozovite: +381 64 17 39 157

Veb dizajn u 2023: Najbolji AI alati za veb dizajnere

Veb dizajn u 2023: Najbolji AI alati za veb dizajnere

Bez ikakve sumnje AI je promenio svet veb dizajnera i divelopera. Alati, koji su bazirani na upotrebi AI, mogu ubrzati i poboljšati proces rada dizajnera. Zato smo odlučili da u ovaj blog uvrstimo neke od najkorisnijih alata, koji mogu biti od velike pomoći svakom ko...