Redizajn web sajta

Imate web sajt, ali ste nezadovoljni trenutni izgledom, ili se stranice ne učitavaju kako treba? Na pravom ste mestu. Stručnjaci u našem timu će napraviti analizu i kom smeru treba da ide redizajn vašeg sajta. Redizajn web sajta osvežiće Vaš postojeći web sajt, doneće više posetilaca i više potencijalnih klijenata. Koliko god da je  kvalitetno i dizajnerski uspešno dizajnirana web stranica, konstantno je potrebno povremeno osvežavanje njenog izgleda, dodavanjem novih funkcionalnosti i primena novih tehnologija. Osim vizualnog redizajna, takođe obavljamo restrukturiranje sadržaja, radi bolje preglednosti, olakšane navigacije i lakše optimizacije za internet pretraživače. Osvežen web sajt govori o Vama i Vašem odnosu prema poslu. Internet kao sredstvo komunikacije je aktuelno skoro 20 godina. Ima mnogo web stranica koje su na internetu od samog početka, ali koriste i dalje zastarelu tehnologiju. Time izgledaju zapušteno i nezanimljivo. Web tehnologija se razvija svaki dan velikom brzinom, stvari se brzo menjaju i neophodno je da ste u koraku sa vremenom. Možda imate dopadljivu web stranicu, ali su njene stranice statične, teško se održavaju, navigacije nije dobra i nije pristupačna klijentu. Uz povoljnu cenu naših usluga, i za veoma kratko vreme Vaš web sajt će dobiti drugi i moderniji izgled. Time raste i rejting Vaše web prezentacije. Uz redizajn dobijate i osnovnu optimizaciju koja daje za rezultat vidljivo povećanje posećnosti sajta.

7 razloga za redizajn web sajta:

 

  • Nemate Responsive web sajt
  • Socijalne mreže nisu inkorporirane
  • Potrebno je dodati nove funkcionalnosti
  • Poboljšanje upotrebe web sajta
  • Rebranding web sajta
  • Postojeći web sajt koristi zastarelu tehnologiju
  • To shake it up (jednostavno sajtu je potrebna promena)

Kako efektno redizajnirati web sajt?

Kada je dobar momenat za redizajn sajta? Zašto je neophodno redizajnirati sajt? Kako sprovesti redizajn web sajta efektno? Potrudićemo se da vam damo odgovore na sva pitanja i navešćemo nekoliko razloga za redizajn sajta.


Tehnologija sajta i izgled su zastareli

Kažu da je jedna godina života jednaka kao četiri “tehnološke” godine. Toliko brzo napreduje tehnologija. Može se desiti da imate sajt koji je odlično izgledao i bio moderan pre nekoliko godina, ali danas je jednostavno zastareo, usled promene web trendova. Redizajnom vašeg sajta, poboljšaćete ne samo izgled, već i performanse, čitljivost, a ukoliko su ispoštovani moderni trendovi u pitanju korisničkog iskustva (UX), imaćete zadovoljne korisnike, koji će se rado vraćati na vaš sajt.


Vaš sajt nije optimizovan za mobilne uređaje

Korisnici imaju različite potrebe, kada surfuju internetom sa svojih mobilnih uređaja. Korisnici očekuju da do željenih informacija dođu što lakše i brže, tako da je bitno da je sadržaj na vašem sajtu prilagođen i mobilnim uređajima. Procenjuje se da oko 30% pristupa internetu dolazi sa mobilnih uređaja (sa tendencijom rasta ove brojke), sami možete zaključiti da, sadržaj koji nije optimizovan za mobilne uređaje, može izazvati frustraciju korisnika i smanjiti posetu i rejting vašeg sajta, zato je od presudne važnosti da bude optimizovan za mobilnu upotrebu.


Vaš sajt ne postiže željene rezultate

Ma koliko vam se svideo vaš sajt, više će vam se svideti ukoliko bude postizao željene rezultate (povećanje profita, prodaje, građenje imena i reputacije). Rezultati su proizvod načina na koji ćete privući korisnike, navesti ih da što više posećuju sajt i prilagoditi sajt ciljnoj grupi koju želite da privučete. Pre samog pristupa redizajniranju, jako je bitno da sami odlučite šta je cilj vašeg sajta. Već imate iskustva sa prethodnim sajtom, tako da je najbolje da sami postavite ciljeve koje želite da postignete redizajnom i poboljšanjem samog online nastupa. Onog trenutka kada saznate šta želite od sajta, znaćete i šta je neophodno uraditi da bi sam redizajn bio što efektniji.


Menjate poslovanje ili ciljnu grupu

Ciljevi u samom poslovanju se menjaju tokom poslovanja i jako je važno da sajt prati te ciljeve. Prednost upotrebe novih tehnologija je ta, što brzo i uz malo truda možete ispratiti promene vaših ciljeva i ciljnih grupa, što daje priliku vašem poslu da se širi.

Društvene mreže, cloud sistemi, sajtovi za ocenjivanje, sistemi za menadžment, mobilni sajtovi postoje nekoliko godina. Da bi ste bolje prezentovali vašu uslugu ili proizvod, važno je da pratite trendove i da vaš sajt prilagodite svim tim sistemima jer jedino držanjem koraka sa vremenom možete opstati u današnjoj eri modernih tehnologija.

Pišite nam

Pišite nam

Veb dizajn: 6 profesionalnih saveta za bolji veb-sajt

Veb dizajn: 6 profesionalnih saveta za bolji veb-sajt

Vaš veb-sajt je srce vašeg onlajn prisustva i predstavlja prvi i najvažniji utisak koji će vaš biznis ostaviti na novog kupca. Veb dizajn igra veoma važnu ulogu u tome da taj utisak bude što bolji. Ako sajt ima loš dizajn, on neće privlačiti lidove, već će oni...

Najbolje i najpopularnije WordPress svih vremena

Najbolje i najpopularnije WordPress svih vremena

Ako ste u potrazi za najboljom Wordpress temom, koja će se slagati sa vašim željama, misijom i vizijom brenda, a istovremeno će i učiniti sajt lepšim i funkcionalnijim- ovo je tekst koji bi trebalo da pročitate. Sa više od 10.000 tema na raspolaganju, za nekog ko je...