O nama

Cyclop design

Cyclop design je agencija iz Beograda, Srbija. Bavimo se svim vrstama vizuelnih komunikacija.

Naš tim obuhvataju iskusni tim profesionalaca u web dizajnu, grafičkom dizajnu, dizajn logotipa, programiranju i optimizaciji sajtova za pretraživače.
Kada je u pitanju izrada web sajtova i identiteta firme, naše iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim dizajn trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajn rešenja.
Naš tim čine Art direktor, graficki dizajner, web dizajner, fotograf, web programer, web ekspert i stručnjak za optimizaciju što nam omogućuje da ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih aspekata jednog traženog dizajn rešenja, pa do podrške i održavanja nakon završetka projekta.

  • izrada web sajta 75% 75%
  • dizajn vizuelnog identiteta 80% 80%
  • dizajn web sajta 100% 100%

TRANSFORMIŠITE VAŠ MARKETING

 

Cyclop Design je agencija koja kombinuje strategiju istraživanja i inventivni dizajn, sa ciljem stvatanja najboljeg iskustva za korisnike naših klijenta. Za razliku od drugih agencija, nemamo listu velikih brendova u portfoliju kojim se hvalimo. Mi smo partneri sa ljudima – hrabrim ljudima koji žele da promene svet, ko ne žele da ostave trag u svojoj industriji – već krater.

NEMA NAGAĐANJA

Slušamo, pre nego što kreiramo. Želimo da budemo pokretač promena, povećanja prihoda, tranformacije digitalnog marketinga, da ulažemo vreme da u potpunosti razumemo vaše ciljeve i probleme. Koristeći dokazane procese, svaki atom snage ulažemo u stvaranje kvalitetnog digitalnog iskustva, koje je bazirano na pažljivo planiranoj strategiji i istraživanjima. Kao i vi, mi smo tu da vam pomognemo da unapredite svoje poslovanje, zato ne radimo ništa u hodu.

NEMA IZNENAĐENJA

Ne verujemo u barijere. Naša rešenja su nastala iz poštenih i otvorenih odnosa sa klijentima. Nemamo uobičajna rešenja, ne radimo po šablonu, već sve radimo na osnovu specifične situacije, zahteva, želja i ciljeva klijenata. U suštini, želimo da doprinesemo i budemo deo uspeha klijenta.

NIKAD NISMO ZADOVOLJNI

Mi stalno radimo na dizajnu, marketingu, menjamo, prerađujemo jer nikad nismo zadovoljni. Spremni smo da testiramo, brusimo same procese, da bi oni bili kompatibilni sa vašim ciljevima. Naš rad se ne završava nakon objavljivanja sajta ili sadržaja. Već ćemo stalno raditi na usavršavanju, pratićemo rangiranje vašeg sajta, na osnovu analize sajta, posećenosti, rejtingu konverzije, stalno radimo na unapređenju, poboljšanju korisničkog iskustva, koje će u potpunosti transformisati vaše poslovanje u digitalnu prezentaciju.

5 ključnih saveta za kreiranje efikasnog multijezičnog sajta

5 ključnih saveta za kreiranje efikasnog multijezičnog sajta

Za sve one male ili velike biznise, koji prodaju i plasiraju svoje proizvode i usluge izvan granica naše zemlje, multijezični sajt je „must have“. Bilo da je reč o dvojezičnom veb-sajtu (na srpskom i engleskom) ili baš o multijezičnom, prilagođenom kupcima u širom...

Web shop saveti: Šta smo naučili tokom Black Friday-a od naših kupaca?

Web shop saveti: Šta smo naučili tokom Black Friday-a od naših kupaca?

Black Friday, Crni petak ili najveći praznik kupovine, odlična je prilika za kupce da kupe dugo željeni proizvod po sniženoj ceni. Međutim, za nas koji radimo u marketingu i na web-shopovima, ovo je i odlična prilika da naučimo nešto novo. Kada se završe sve akcije,...

Šta je ove godine aktuelno u oblasti internet prodaje?

Šta je ove godine aktuelno u oblasti internet prodaje?

Već znamo da je internet kupovina u Srbiji, ali i svetu, doživela neverovatnu ekspanziju poslednje dve godine čemu su znatno doprineli globalna pandemija koronavirusa, rad od kuće i lockdown. Za sada je odnos online i offline kupovine pola-pola, ali se očekuje da će...