+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

Ove nedelje Facebook je implementirao nekoliko promena u svoj proizvod, koji sve više zauzima svoje mesto u svetu izveštavanja i vesti – Facebook Live Shining Star.

Sad, video snimci uživo mogu biti vidljivi na punom ekranu, sa ili bez mogućnošću komentarisanja. I emiteri i gledaoci će imati mogućnost da onemoguće emotikone i komentare u toku živog prenosa, što se na Facebooku naziva “Video Only” režim 택시 드라이버 영화. U međuvremenu snimci će trajati do ćetiri sata, umesto maksimalnih 90 minuta kao do sada.

 

izrada-web-sajtova-Facebook-Live1

 

Ukratko Facebook Live počinje da liči na streaming servis sa neograničeno mnogo mogućnosti za korisnike, tako da će prema korisničkom iskustvu dosta ličiti na konvencionalnu televiziju 판타지소설.

 

izrada-web-sajtova-Facebook-Live2    Dok u Facebooku izbegavaju da komentarišu promene dizajna, lako je pretpostaviti šta je sledeće 좋은 친구들. Ove promene otvaraju prostor za Facebook da postane kanal sličan klasičnoj televiziji. Tako da se samim tim otvara prostor za Facebook Live da izveštava sa svih glavnih dešavanja u svetu 하이브. Svaka emisija će postati mini C-Span sa dužim video zapisima, koji će prouzrokovati veću gledanosti.

U međuvremenu, tragični događaji poput snimanja Philando Castile-a su postali gotovo uobičajna pojava 쿨에디트. Kultura u Sjedinjenim državama je dostigla tačku ključanja ovog leta, potpomognuta aktuelnim izborima, o kojima se takođe izveštava na ovom servisu 제로의 사역마.

Sa najnovijom verzijom Facebook Live-a čini se da Facebook prihvata drugu stranu sebe – medijsku stranu. Video materijal može biti snimljen od strane korisnika, ali to ne znači da će biti odbijen od strane drugih korisnika Ubuntu curl. Kako kaže poslovica, kada počnete da govorite manje, slušaćete više.

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This