Kreiranje i uređivanje Youtube kanala

Kreiranje i uređivanje You Tube kanala (YouTube comunity management) je relativno nova delatnost, bez koje je nezamisliv proces viralnog marketinga. Danas, velike kompanije su spremne da ulože dosta resursa i vremena na plansko vođenje Youtube kanala, za koje je potreban nekad i tim od više ljudi. U ovom tekstu ćemo pokušati da obrazložimo značaj uređivanja YouTube kanala.

Iz naše ponude usluga viralnog marketinga, možemo izdvojiti sledeće:

 

Video materijal i YouTube igraju važnu ulogu u viralnom marketingu.

Naša agencija vam može ponuditi kompletan nastup na Youtube-u, od kreiranja i montaže video materijala do pravljenja kanala, uređivanja kanala, objavljivanja video materijala. Zašto je ovo bitno za vas:

  • Uz pomoć YouTube možete korisnicima poslati poruku, prezentovati svoju ponudu, zainteresovati privući pažnju auditorijuma i na osnovu toga izgraditi opštu sliku i imidž među korisnicima.
  • YouTube je danas jedna od najposećenijih platformi na kojoj se na dnevnom nivou pregleda i objavi nekoliko miliona video klipova.
  • Reklamiranje na YouTubeu je jeftin vid reklamiranja i dostupan svima u svako vreme, na bilo kojoj lokaciji
  • YouTube je povezan sa ostalim društvenim mrežama, tako da se vaš sadržaj može deliti mežu korisnicima Facebooka, Twitera, Linkedina i na taj način postati viralan i gledan.

 

Potrebna vam je Youtube kanal? Potrebno vam je održavanje Youtube kanala? Potreban vam je zanimljiv video materijal koji će promovisati vaše poslovanje. Kontaktirajte nas, na raspologanju smo vam.

Šta je ove godine aktuelno u oblasti internet prodaje?

Šta je ove godine aktuelno u oblasti internet prodaje?

Već znamo da je internet kupovina u Srbiji, ali i svetu, doživela neverovatnu ekspanziju poslednje dve godine čemu su znatno doprineli globalna pandemija koronavirusa, rad od kuće i lockdown. Za sada je odnos online i offline kupovine pola-pola, ali se očekuje da će...