+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

Naša agencija je povezana sa mnogo klijenata iz različitih grana priverede. Nekima od njih smo izrađivali web sajtove ili kreirali marketinške kampanje coyote demonstration. Bez obzira na branšu iz koje je klijent, njegova pripremljenost za izradu web sajta igra jako bitnu ulogu i utiče na sam uspeh projekta. U nastavku teksta ćemo navesti nekoliko znakova koji govore da ste spremni za početak projekta izrade web sajta 마카벨리 더 로직 다운로드.

 

Imate jasnu viziju

Zvuči banalno, ali pre startovanja projekta morate imati jasnu ideju kako želite da vaš sajt funkcioniše kao sredstvo koje će vam povećati prodaju ili vas bolje prezentovati korisnicima 마마무 white wind 다운로드. Pre samog početka izrade web sajta, dovršite sledeću rečenicu:

 

Cilj mog sajta je:

 

Razmišljanje o ciljevima će isključiti mogućnost imitiranja konkurencije, tako da će vaš sajt biti jedinstven, a ne već viđen i neinovativan beautifulsoup 이미지 다운로드. Komukacijom o ciljevima ćete moći da pronađene najbolje rešenje i samim tim odstupiti od šablona po kom ste do tada radili. Budite otvoreni za nove stvari, jer svako pristupanje projektu iz nekog drugog ugla može povećati šanse za njegov uspeh swift 파일 다운로드.

 

Znate ko ste

Razumete i jasno komunicirate vaše potrebe, ciljeve, ciljne grupe onima koji nisu iz vaše branše git repository 다운로드. Agencije koja radi sajt, će vam uraditi odličan posao ukoliko komunicirate sa njom, a najbolji izvor informacija agenciji ste upravo vi. Ne očekujte od agencije da bude u toku sa vašim poslovanjem ili da se razume u oblast iz koje ste vi Download The Firebug. Ukoliko lepo objasnite, laički, nema sumnje da će svaka ozbiljna agencija umeti da vaše jedinstvene potrebe implementira u kompaktan web sajt.

 

Sadržaj sajta oslikava brend

Da li vaš sadržaj nosi poruku koju želite da prenesete svojim korisnicima halo 2? Često se dešava da kompanije menjaju sadržaj tokom redizajna sajta i taj trud uglavnom urodi plodom. Ukoliko ste u procesu restrukturiranja kompanije, menjanja ponude, akcija, predlažemo vam da sačekate da ceo taj proces bude gotov 75 – 80% pre puštanja bilo kakvih informacija u etar Almap max. Pošto radimo kako sa većim kompanijama, tako i sa manjim i srednjim preduzećima, često smo angažovani na menjanju poruka i sadržaja na sajtu. Nažalost, ukoliko je brend sam po sebi nestabilan, niko ne može da garantuje da će promene sadržaja dati rezultate Download a small auto-visit. Takođe, ukoliko postoji reorganizacija u toku izrade web sajta, onda ceo projekat najverovatnije neće uspeti.

 

Imate posvećen tim

Uspešni klijenti u svom timu imaju ljude koji su spremni da učestvuju i budu posvećeni izradi web sajta (proveravaju sadržaj, sastavljaju sadržaj, rade reviziju dizajna, razmišljaju o UX, testiraju itd.). Bitno je da u timu imate nekoliko ljudi koji će biti u kontaktu sa agencijom, koji imaju moć donošenja odluka i koji će biti u mogućnosti da posećuju prezentacije i sastanke sa agencijom. Izrada ili redizajn sajta nekad mogu trajati i do 6 meseci i kao takvi zahtevaju stalno angažovanje vaših zaposlenih. Najbitniji su sastanci u početnoj fazi, gde se još uvek ne gleda dizajn, ali se agenciji daju bitne informacije koje su bitne  u procesu dalje izrarde web sajta.

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This