+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

Budućnost je počela! Prelazni period između dve godine je uvek korisno i zabavno posvetiti analizi web dizajn trendova u prethodnoj, i predviđanju pravca razvoja onih čije vreme tek dolazi Cacao Story pc version. Identifikacija trenutnih i predviđanje novih je važna vežba u ovo doba godine iz mnogo razloga. Pod jedan, ona sprečava dizajnere da ponavljaju stare trendove Download the need for speed payback. Pod dva, predviđanje budućnosti tera dizajnere na preispitivanje i otkrivanje novih mogućnosti, pravaca  i rešenja.

Sledi zbirka trendova čiji razvoj sa nestrpljenjem očekujemo tokom 2015 크롬 63버전.

Mobilno, samo mobilno
picasion.com_6a26a47597e45bd80de60da1b7a71f90

Mobilni dizajn će vršiti dalji uticaj na web dizajn (web design) Download the m2i plot. Tokom prethodnih nekoliko godina interaktivni dizajn je evoluirao do tačke u kojoj integriše online iskustva kroz skoro sve platforme. Ova evolucija se odvijala na različite načine u mnogim formama, kako jednostavnim tako i složenim, od narastajuće popularnosti hamburger meni ikona, do responsive dizajna (responsive design) i prvih dostignuća mobilnog dizajna Php file downloaded. Videli smo iz prve ruke sve napore uložene u ovaj napredak, i stigli smo do tačke u kojoj počinjemo da uviđamo način na koji web iskustvo intuitivno prelazi sa desktopa na mobilne uređaje custom shapes.

 Odlazak od velikih herojskih slika i videa

Svi smo ih videli – ogromni web baneri sa jednom dominantnom slikom, čeono i centralno 노예와의 생활 다운로드. Setimo se primera Uber ili Apple. Prvo bismo morali da se zapitamo zbog čega su ove slike toliko efektne 유튜브 동영상 한번에. Tipično su korišćene iz dva razloga: komunikacija tona raspoloženja i pružanje potrošaču mogućnosti uvida u kompanijske vrednosti. Teško da ćemo se ikada u potpunosti odreći herojskih slika, ali kada nešto postane toliko uobičajen elemenat kao što je ova vrsta banera, onda se to obično reflektuje vraćanjem klatna na drugu, neželjenu stranu enterprise architecture 다운로드. Ovde očekujemo da će naglasak na tipografskim rešenjima, originalnim grafičkim elementima, foto gridovima, čak i na smeloj upotrebi boja i white space-a, dobijati na popularnosti kako dizajneri budu nalazili nove načine za izražavanje raspoloženja Download nate app.

baneri

baneri

Sa druge strane, a ovo nikada ne možemo dovoljno da naglasimo, ukoliko ipak krenete putem upotrebe hero image fazona na vašem dizajnu, neka to obavezno budu fotografije rađene direktno za tu namenu. Zadivljujući i poražavajući su rezultati koji govore o tome koliko različitih klijenata iz iste branše koristi apsolutno iste fotografije preuzete sa stokova.

 

„Material“ dizajn – jednostavnost preko „flat“ dizajna

Kao i većina trendova i ovaj predstavlja otklon od prethodnog, kao što je flat dizajn bio otklon od skeuomorfizma. Sad kada je flat dizajn postao uobičajen klatno se pomera u drugom pravcu. Ubaci muziku ovde… i dobrodošli u Material Design. Sa Google-om na čelu novog trenda nema sumnje da će doći do efekta prelivanja uticaja na druge koncepte u toku ove godine. Očekuje se i porast upotrebe drop shadows fora.

 

Seamless URL Changes

Ovo je zbilja veoma uzbudljivo. Zamislite korisničko iskustvo koje objedinjuje termine „seamless“ i „immersive“. NBC News daju sjajan primer primene ovog trenda. Korisnici ne primećuju da prelaze sa stranice na stranicu sajta. U stvari ovaj trend eliminiše potrebu za postojanjem stranica, otvarajući mogućnosti za interakcije jedinstvene na web-u.

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This