+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

PayPal-ne-radi

PayPal obustavio opciju prijema novca za korisnike u Srbiji
Nakon dobre vesti da je od 14 Download mybatis jar. oktobra PayPal u poptunosti dostupan u Srbiji, jutros je potvrđeno od strane njihovog korisničkog servisa da je ta funkcija, nakon svega 3 dana upotrebe, povučena Download the history of your visit.

Kako je Tanjugu rekao Zoran Torbica iz Centra za razvoj interneta, PayPal je na osnovu izjave zvaničnika da su usklađeni svi zakoni koji omogućavaju legalan rad ove kompanije, pustio opciju za primanje novca 심시티6.

Međutim, posla samo tri dana PayPal je poslao mejl korisnicima u kojima se izvinjava što mora da obustavi tu opciju, naveo je Torbica.

“Nažalost zakoni Srbije ipak nisu usklađeni i ne omogućavaju da PayPal legalno posluje u Srbiji, odnosno ne omogućavaju primanje novca i naplatu putem PayPala”, objasnio je Torbica i dodao da izjava zvaničnika “sve je u redu” i dalje nije jača od važećih zakona.

Prema njegovoj oceni, PayPal je stopirao mogućnost naplate zbog Zakona o deviznom poslovanju jer on predviđa da rezident Srbije drugom rezidentu ne može da plaća u drugoj valuti sem u dinarima.

“PayPal u korpi valuta ima samo valute najjačih svetskih privreda, što Srbija i dinar definitivno nisu”, rekao je Torbica i istakao da ako budemo čekali da se dinar uvede u korpu Pejpala, to nećemo dočekati nikada.

On je podsetio da je pre desetak dana u Tanjugu održan panel na kome je istaknuto koliko je važno mikro naplaćivanje koje PayPal omogućava kao najveći i napoznatiji servis.

Ovaj postupak PayPala samo pokazuje da nam naši zakoni i dalje ne omogućavaju u poslovanje u punom obimu, posebno za frilensere, samozaposlena lica, preduzetnike i male firme, naveo je Torbica.

On je apelovao na sve koji znaju o čemu se radi u ovom slučaju da objasne zaposlenima u Narodnoj banci Srbije i Ministarvu finansija koliko je to važno za Srbiju u ovom momentu.

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This