+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

Youtube je najveći servis za deljenje video sadržaja. Kao takav rešio je da doda još neke usluge svojim zvezdama i korisnicima koji su njihovi fanovi, od poboljšanja isporuke usluge do novih platformi evernote web 다운로드.

Postoji jaka konkurencija između Facebooka, YouTubea, Snapchata i Twittera. Youtube je otišao korak dalje, tako što je razvio funkciju nazvanu Backstage, gde korisnici mogu da dele fotografije, ankete, linkove, tekstove i video snimke korisnika Download integrated driver. Očekuje se da ova platforma bude pokrenuta verovatno na jesen, dostupna za mobilne uređaje kao i desktop uređaje.

Od Backstagea se očekuje da uvede nove vrste sadržaja na Youtubeu uključujući tvitove, tekstualne poruke 로한m 다운로드. Backstage će omogućiti svojim korisnicima da dele tradicionalni Youtube video materijal, kao i razmenu materijala između izvođača i njihovih obožavatelja Download memorization.

Na ovaj način Youtube je pokazao korisnicima da ne očekuje da oni napuste platforme kao što su Facebook ili Twitter tako što planira da ponudi načine da korisnici dele na drugim društvenim mrežama Backstage poruke How much to. To svakako ne znači da kompanija neće imati koristi od zadržavanja korisnika na njihovom sajtu, da što više koriste njihove usluge. Backstage ima potencijal da preoblikuje YouTube iz ležernog, opuštenog iskustva u nešto malo aktivnije – mogu da redefinišu pojam savremene video mreže, podređene društvenim funkcijama i da tako sačuva milijarde svojih korisnika 삼성 스퀘어 메신저.

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This