pay someone to do my homework onlineYoutube je najveći servis za deljenje video sadržaja. Kao takav rešio je da doda još neke usluge svojim zvezdama i korisnicima koji su njihovi fanovi, od poboljšanja isporuke usluge do novih platformi.

Postoji jaka konkurencija između Facebooka, YouTubea, Snapchata i Twittera. Youtube je otišao korak dalje, tako što je razvio funkciju nazvanu Backstage, gde korisnici mogu da dele fotografije, ankete, linkove, tekstove i video snimke korisnika. Očekuje se da ova platforma bude pokrenuta verovatno na jesen, dostupna za mobilne uređaje kao i desktop uređaje.

Od Backstagea se očekuje da uvede nove vrste sadržaja na Youtubeu uključujući tvitove, tekstualne poruke. Backstage će omogućiti svojim korisnicima da dele tradicionalni Youtube video materijal, kao i razmenu materijala između izvođača i njihovih obožavatelja.

Na ovaj način Youtube je pokazao korisnicima da ne očekuje da oni napuste platforme kao što su Facebook ili Twitter tako što planira da ponudi načine da korisnici dele na drugim društvenim mrežama Backstage poruke. To svakako ne znači da kompanija neće imati koristi od zadržavanja korisnika na njihovom sajtu, da što više koriste njihove usluge. Backstage ima potencijal da preoblikuje YouTube iz ležernog, opuštenog iskustva u nešto malo aktivnije – mogu da redefinišu pojam savremene video mreže, podređene društvenim funkcijama i da tako sačuva milijarde svojih korisnika.