+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

Svima se dopada šansa da pobegnu od svega na neko vreme. Štaviše ljudi sve češće odlučuju da novac potroše na sticanje novih iskustava radije nego na kupovinu stvari, a naučnici kažu da je to i bolje za naše zdravlje.

Sve ovo znači da dolazi dobro vreme za turističke agencije. Poslovne prilike se otvaraju za avanturistička putovanja, specijalizovane vodiče, hostele, hotele, tur-operatere, agencije i za sve koji izdaju neki prostor.

Dakle ako već nemate moderni WordPress sajt za svoj postojeći biznis vezan za putovanja, onda je sada pravo vreme da ga napravite. Ukoliko tek započinjete poslovni poduhvat onda je WordPress sajt jedna od stavki od vrhunskog prioriteta.

U sledećim redovima ćemo pokušati da vas posavetujemo kako da sklopite sjajan WordPress sajt za vašu kompaniju. Bilo da nudite noćenje sa doručkom kao tradicionalni porodični biznis ili imate ideju za stvaranje potpuno nove kompanije koja će se baviti putovanjima, pružićemo vam osnovne informacije o tome odakle bi trebalo da počnete.

Odlučite koje elemente ćete da uključite

Za početak morate da rešite koje ćete elemente da uključite pri postavljanju vašeg sajta Download mod_url.

Neki delovi spadaju pod obavezne stavke. Definitivno ćete želeti marketinške elemente pomoću kojih ćete lakše ispričati svoju priču, linkove ka vašim profilima na društvenim mrežama, kao i svedočenja zadovoljnih korisnika vaših usluga. Trebaće vam slike i detaljne mape da biste detaljnije opisali šta nudite, način na koji će korisnici obavljati rezervacije, način prihvatanja uplata, kao i pristup kontakt informacijama vezanim za vaš posao.

U zavisnosti od toga da li vodite urbani hostel ili nudite seosku avanturu ostale stvari potrebne za vaš sajt mogu biti različite, ali određeni građevinski blokovi su vam svakako neophodni. Pa da ih ponaosob pregledamo:

Ispričajte svoju priču

Ključni deo bilo koje marketinške kampanje danas je pričanje priče. Ispričajte kako je vaš posao nastao, na način koji je istovremeno zabavan i informativan za posetioce vašeg sajta. Dugotrajni biznisi mogu da se oslone na detalje iz svoje istorije koja se proteže generacijama unazad 상여소리. Novi poslovni poduhvati bi trebalo da kažu kako je došlo do ideje o njihovom pokretanju i da nam predstave zanimljive detalje iz procesa realizacije te ideje.

Takođe razmislite o vizuelnim elementima pripovedanja. Ukoliko se to uklapa u vašu priču razmotrite ubacivanje timeline plugin-a. Timeline Express vam omogućava da kreirate vertikalni timeline pomoću koga možete da ispričate priču o istoriji vašeg biznisa.

Timeline-Express

Standardna verzija je besplatna i nudi neke korisne dodatke, kao što je CSS animacija i kastomizovanje datuma, slika, kao i beleženje svakog ulaza na timeline. Pro verzija košta 39.99 dolara i nudi višestruke opcije za timeline, sortiranje i kategorije.

Detaljno opišite šta nudite

Vaša priča je značajno sredstvo za izdvajanje iz gomile sličnih poslovnih poduhvata, ali potencijalnim korisnicima morate da ponudite i sjajno iskustvo putovanja. Vaš sajt mora da nedvosmisleno pokaže da je to što nudite zaista vredno i različito od konkurencije.

Dobar način za pokazivanje toga je upotreba vizuelnih sredstava 각진제목체 다운로드. Sa besplatnim plugin-om Gallery Bank možete da napravite foto-galerije i albume koji su responsivni, a uz to sjajno izgledaju.

Gallery-Bank

Kolaži i albumi slika sa thumbnail-ovima i opisima se lako izrađuju. Ukoliko imate dobar promotivni materijal na mrežama kao što su Instagram i Flickr, razmotrite ubacivanje plugin-a koji će ih prikazati na vašem sajtu.

Instagram Feed plugin je dobra opcija u ovom slučaju. Besplatan je i omogućava prikazivanje sadržaja sa jednog ili više Instagram profila u brojnim mrežnim formama koje su lako prilagodljive vašim potrebama 덱스트. Pored slika iskustava sa vaših putovanja možete da ubacite i dodatne informacije. Ako nudite urbane ture, ili ste hostel ili hotel, vaši korisnici će želeti da znaju šta se zanimljivo nalazi u okolini.

Instagram-Feed

Stellar Places plugin vam dozvoljava da dodajete pinove na lokacije po vašem izboru na Google Map. Plugin je besplatan i lak za upotrebu. Korisnici mogu da prikažu različite lokacije vezane za biznis, da označe lokacije na kojima se odvijaju određeni događaji, kao i da kategorizuju označene lokacije po sadržaju.

Stellar-Places

 

Plugin-i za booking i rezervacije

Vaš sajt mora da ponudi način na koji će korisnici videti slobodna mesta i mogućnosti rezervisanja.

Booking Calendar plugin je dobro rešenje za manje ili za one biznise koji tek počinju sa radom a nemaju in-house program za rezervacije 4 times at Yoon Restaurant.

Booking-Calendar

Autori ovog plugin-a tvrde da posetioci mogu da provere dostupnost smeštajnih kapaciteta i da završe bukiranje u roku od svega par minuta.

Oni preduzetnici koji već koriste TourCMS, TrekkSoft, ili Checkfront programe su napravili dobar izbor. Svaki od ovih programa pravisvoj WordPress plugin za bešavnu integraciju sa vašim sajtom.

Prihvatanje uplata

U zavisnosti od tipa vašeg poslovanja može da se desi da ćete želeti da prihvatate uplate preko sajta. Ako nudite kratke izlete ili šetnje ovo će verovatno biti važna opcija na vašem sajtu.

Besplatni WooCommerce plugin je industrijski standard za dodavanje e-commerce elemenata vašem sajtu, koji nudi dobar odnos svih e-commerce web sajtova sudeći po BuiltWith

Screen-Shot

WooCommerce nije samo popularan, on ima i brojne dobre karakteristike. Bilo da nudite jednu uslugu ili proizvod, bilo da imate ceo katalog na raspolaganju, ovaj plugin je dobro rešenje. Rešava sve glavne forme plaćanja, obavlja inventar, generiše izveštaje i završava poreske kalkuacije 로보크래프트 다운로드.

Takođe možemo da preporučimo i Simple PayPal Shopping Cart plugin.

Ovaj plugin vam dozvoljava da dodate „Add to cart“ dugme na bilo koju stranicu, post ili sidebar na vašem WordPress sajtu. On vuče sve vaše uplate kroz PayPall, ali to možda i nije tako loše. Mnogi korisnici već imaju PayPall nalog, transakcije sa karticama su jednostavne, a PayPall već ima izgrađeno ime koje im uliva poverenje.

Vaš kontakt, radno vreme, adresa, poslovna politika itd.

Većina korisnika će poželeti da zna nešto više o vama i o vašem biznisu pre nego što vam uplate neki novac. Pomozite legitimnosti vašeg poslovanja tako što ćete pružiti korisnicima podatke o radnom vremenu, poslovnu adresu, važna kompanijska pravila, kontakt formu i sve druge informacije koje bi oni trebalo da znaju.

Business Profile plugin je stvar koja služi za ovu namenu Download The Mexwarrior.

Pomoću njega možete da napišete ime firme, adresu, telefon, email, radno vreme, kao i da sve to ubacite u Google Map. Rezultat možete da prikažete na stranici ili u sidebar-u.

Takođe možete da kreirate i sopstveni „Kontaktirajte nas“ sistem u kome ćete predstaviti sve potrebne informacije. Ako krenete ovim putem ne zaboravite da svoju lokaciju prikažete pomoću nezavisnog Google Maps plugin-a. Mapa će pomoći korisnicima da vide da li ste blizu aerodroma, njihovog hotela ili neke druge njima interesantne tačke.

Osvojite korisnike društvenim potvrdama

Posetioci vašeg sajta moraju da budu uvereni da je vaša ponuda izuzetna. Dobar način za to su svedočenja korisnika vaših usluga kao i integrisanje sa društvenim mrežama. Ovo su dva izvora kojima potrošači najviše veruju kada donose odluku online.

Besplatni Strong Testimonials plugin je izuzetno prilagodljivo sredstvo pomoću koga možete da prikažete isečke ili cele komentare, praćene, ili ne, slikama sa thumbnail-ovima 동영상 편집기.

Društvene mreže su još jedno mesto na kome korisnici mogu da vam upute pohvale. Monarch Social Sharing je  Elegant Themes’ plugin, veoma lak za upotrebu.

Izaberite temu koja odgovara vašem sajtu

Prilikom izbora teme za vaš sajt odlučite se za nešto što poseduje sve prethodno navedene elemente, ili nešto što ćete moći lako da prilagodite svim plugin-ima koje izaberete.

Iznajmljivanje smeštaja, noćenje sa doručkom i slični biznisi će imati velike koristi od ElegantEstate tema. Ove teme dolaze sa stranicama lokacija, svedočenja i galerijama, spremnim za upotrebu. Možete da instalirate i aktivirate društvene mreže, booking, e-commerce plugin-e i spremni ste za rad.

ElegantEstate je deo Elegant Themes’ Personal licence, što uključuje pristup svim temama i premium podršku za 69 dolara godišnje 옥스포드 영영 사전.

Za avanturističke raspuste, specijalizovane vodiče, tur-kompanije i agencije, Divi tema može da učini da pravljenje impresivnog sajta izgleda lagano. Ova tema uključuje kastomizovani izrađivač stranica sa modulima i već gotovim layout-ima koji sklapanje zapanjujućeg sajta čine brzim i jednostavnim. Ugrađene opcije za galerije i svedočenja su posebno dobre.

Divi je jedna od najfleksibilnijih tema u Elegant Themes’ postavci i takođe je uključena u Personal licencu.

Ukoliko ste u potrazi za dodatnom inspiracijom za ovakve sajtove proverite šta se krije na sledećim lokacijama: Colorlib i aThemes.

Zaključak

Uz prave elemente i dobar izbor teme imate sve što vam je potrebno za izradu odličnog sajta za vaš biznis vezan sa putovanjima 윈도우10 업그레이드. Ne zaboravite da:

– ispričate svoju priču

– detaljno opišete vrstu „bekstva“ koju nudite

– uključite booking opcije

– dodate e-commerce opcije

– pružite društvene potvrde.

Ako sve ove elemente uključite u svoj sajt i uz to, normalno, pružite dobru uslugu svojim korisnicima, uskoro će broj rezervacija početi da raste. Dobar i moderan sajt će vam pomoći da privučete još korisnika kojima ćete moći da pružite nezaboravna iskustva sa ponuđenih putovanja.

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This