+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

Do pojave weba nije bilo podele između front-end i back-end developera. Imali smo C, Pascal i Fortran programere, a jezik koji su koristili bio je detaljan i deskriptivan.

Web je sa sobom doneo potpuno nov koncept za developere i dizajnere. U početku su startovali sa pisanjem templejta u PHP i ColdFusion, što je prebačeno na JSP i ASP.net, da bi se došlo do HTML koji je dobro radio sa pretraživačima Fantastic Water Warfare1. Iako je izgledalo da su podeljeni, developeri su u stvari kodirali sa strane servera, a ovo je bio početak podele na back-end i front-end.

Pogrešnim putem

Kao rezultat toga mnogi su uskočili u taj voz želeći da budu lideri web sveta. Bili su izuzetno uzbuđeni i kreirali su table sa layout-ima bez semantičkih tagova i bez osećaja za razdvajanje paragrafa od teksta. Kako god, mnogi su uspeli da prebrode tu fazu i da evoluiraju do načina na koji se danas predstavljaju 삼성 모니터.

… ili pravim

Iako je bilo potrebno vremena da se stekne i pročisti web iskustvo, shvatili smo da je taj pristup vremenski podjednako zahtevan a da donosi bolje rezultate nego naše zastarele metode. Dodatno je utvrđeno da je dobro kodiranje glavni faktor koji doprinosi boljim rezultatima u front end developmentu.

Kompatibilnost

Dostupnost različitih okruženja za kodiranje je rezultirala pitanjem o njihovoj kompatibilnosti Vimeo mobile. Imamo čitavu familiju Javascript frejmvorka kao što su AngularJS, React i Backbone.js. Ova grupa je dostigla poseban nivo kompatibilnosti, tako da ne postoji rizik kada je kompatibilnost u pitanju pri razvoju JS zasnovanih aplikacija. Još dalje, moderni frejmvorkovi imaju bolju kompatibilnost sa browserima koji su ranije izašli, kao što su IE7, IE8 itd. Njihova high-end kompatibilnost je razlog zbog koga ih mnoge velike kompanije koriste youtube 동영상 다운로드.

Web komponente

Biblioteke zagovaraju korišćenje ovih komponenti!

Web komponente stiču poverenje i verovatno postaju nezamenjive u svetu front-end developmenta. Web komponente su pojednostavile način na koji se UI komponente razvijaju, usvajajući ponovo upotrebljive komponente i deleći znanje o tome. Fokusiranjem na „web componentizing“, koji je omiljen kod dobro poznatih biblioteka kao što je React, zauzvrat dobijamo fokusiranje na razvoj potpuno funkcionalnih aplikacija, u pristupu nalik grananju drveta 카카오 게임. Ovo je praćeno velikim napretkom u Web Components, što je naširoko promovisano od strane renomiranih biblioteka poput X-Tags i Polymer.

Još jedna odlika Web komponenti je da uspešno barataju sa svim izazovima developmenta. Navešćemo samo lošu koheziju, nemogućnost ponovnog korišćenja komponenti u različite namene, suvišno kodiranje, nedostatak sertifikacije i testiranja od strane zajednice i loše uparivanje Italian job. Ovo definitivno deluje podsticajno na svet web developmenta.

Dizajn za mobilne – Mobile first

Korisnici neće nabaviti uređaj koji odgovara vašem sajtu!

Da li zbog lakoće nošenja, ili lakoće upotrebe, tek činjenica je da su mobilni uređaji pokorili tržište. Ovo je dalo novu dimenziju svetu front-end developinga, poznatu kao Mobile first Download the drama Love Age. Web saobraćaj sa mobilnih uređaja raste iz dana u dan, i doveo je do razvoja aplikacija visokih performansi na svim veličinama ekrana. Ovi uređaji su bogati odlikama koje nude, a to je poziv developerima za ubiranje plodova poput GPS tracker-a, multi-touch-a, real time tracker-a i ostalih stvari, koje mogu da doprinesu moćno spakovanoj aplikaciji.

Korisničko iskustvo

Jednostavnost je ključ!

Korisničko iskustvo je postalo neprikosnoveni vladar sveta web developmenta Go to Sangduya School and. Svaka kompanija koja nudi usluge na webu tvrdi da obezbeđuje najbolje korisničko iskustvo u celokupnom svetu web developmenta. Uvođenje intuitivnosti u aplikacije je primarna briga za developere. Rezultat je jednostavan flat dizajn sa skrolujućim stranicama. Ovo je dozvolilo pojavljivanje veće količine sadržaja na jednoj stranici bez napora koji su korisnici imali klikćući po linkovima sa multipnim stranicama 크로미움. Najintrigantniji deo ovog trenda je što na kraju sve to kulminira nuđenjem najboljeg korisničkog iskustva i angažovanja. On pokušava da bude visoko intuitivan i da korisniku pruži jasnije i bolje performanse, bez obzira na uređaj koji koristi i na to da li će ga možda promeniti.

Uz sve to zajednica front-end developera će nastaviti da se trudi na unapređenju prezentacionih veština i tehnoloških nivoa u web developmentu Colmart.

2015. godina je donela lucidniji front-end development koji stremi ka suptilnijem prenošenju informacija. Iako jednostavan, ovaj trend je doprineo rađanju ekstremno inteligentnih dizajn obrazaca, sa visokom estetskom vrednošću. Najjednostavnije stvari na svetu je najteže kreirati. Skandirajući jednostavnost kao svoj novi front-end slogan dizajneri su se otisnuli na novo putovanje. Da li ćete im se priključiti?

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This