+ 381 64 17 39 157 office@cyclopdesign.com

1 . Nemate Responsive web sajt
Mobile responsive sajtovi rastu sve više svakoga dana, takođe korisnici sve više pretražuju putem mobilnih telefona, zato je preko potrebno da se vaša web stranica može videti na svim tablet uredjajima, uključujući stone računare, laptopove , tablete, pametne telefone itd. Ovo se postiže odgovarajućim dizajnom i kodom koji se primenjuje na određenom sajtu. Time sajt postaje mnogo više posećen.

2 . Na sajtu nema inkorporiranih društvenih mreža
Ako vaše web stranice ne sadrže društvene mreže, na neki način, su iza svog vremena a i iza svoje konkurencije. svaki sajt mora da ima linkove ka svojim socijalnim mrežama (Twitter, Facebook, Pinterset, Google+), kao i ociju za like button ili  share ako je to potrebno. Tim efektima postižete da se povežete sa više korisnika koji koriste društvene mrže, a i omogućavate njima da sher-uju vaše proizvode ili usluge koje nudite.

3 . Nove funkcije
Ako želite dodati blog , forum, e-poslovanje , ili neke druge glavne karakteristike ili alate za vaše web stranice, redizajn je uveliko potreban.

4 . Pobiljšanje upotrebnih vrednosti
Ako korisnik traži nešto na Vašem sajtu i ne možete lako da pronađete ono što mu treba, on će napustiti sajt i verovatno se neće nikad ni vratiti.  Ako je to slučaj, definitivno ćete želeti novi dizajn sajta koji je razumljiv i čitljiv vašim kupcima.

5 . Rebranding web sajta
Ako vaša firma uradila rebranding, vi ćete svakako morati da redizajnira svoj sajt ( zajedno sa ostalim marketinškim materijalima ). I rebranding nije uvek samo novi logo i boje – on često zahtevat ažuriranje sadržaj vašeg web sajta.

6 . Postojeći web sajt koristi zastarelu tehnologiju up-to – date
Web Svet se uvek menja, i web tehnologija koja je kul i najnovija pre nekoliko godina danas može biti zastarela. Redizajn u tom slučaju morate obavezno uraditi.

7 . To shake it up (jednostavno sajtu je potrebna promena)
To se dešava svima – ponekad nama treba promena. Ako mislite da vaš sajt više ne izgleda dobro, šta će tek misliti posetioci?. Svež dizajn može biti samo ono što vam je potrebno da se promene i osveže neke stvari na vašem sajtu.

Zapamtite ,dobro dizajniran sajt je jedan od najefikasnijih marketinških alata koje ste dobili – iskoristite to tako da je uvek inventivan, i lak za korišćenje .

Share this:

Pin It on Pinterest

Share This